Hoe bescherm ik mijn haar tegen de föhn of stijltang?

hoe bescherm ik mijn haar tegen de warmte van de föhn of stijltang

Elke dag of voor een feestje.

Bijna iedereen gebruikt wel eens een föhn, stijltang of krulborstel. Allemaal hittebronnen. Het zijn handige tools om je haar te stijlen zoals je graag wilt. Elke dag of voor een feestje. Maar hoe bescherm je je haar tegen de föhn of stijltang?

Helaas zit er ook een nadeel aan. Namelijk uitdroging van de punten. Dat willen we natuurlijk niet. Hoe bescherm ik mijn haar tegen de warmte van de föhn of stijltang. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen. Allereerst is het erg verstandig om je hittebron niet op de hoogste stand te zetten. Het is natuurlijk verleidelijk omdat dat sneller gaat maar neem er de tijd voor. Tot 180 graden is je haar tevreden. Daarboven wordt het te heet onder de voeten. Je kunt dus het beste verwarmen op de middelste stand. Is je haar beschadigd door blondering of verf, pak dat liever de laagste stand.

Deze stijltang is een goede tip.

iso Professional Diamond Collection stijltang.

Deze stijltang is geschikt voor alle haartype en is te verstellen van 60 graden tot maximaal 230 graden.

Verder is met name nat haat kwetsbaar. Het breekt sneller dus is het goed om een beschermend product te gebruiken voordat je gaat stylen.

Tips!

Ghd style heat protect spray

hoe bescherm ik mijn haar tegen de föhn en de stijltang
bestel hier

Ghd style heat protect spray is een spray die je in handdoek droog haar kan sprayen, en beschermd je haar tegen de warmte van een föhn of stijltang.

Heb je erg geblondeerd of beschadigd haar dan is deze bescherming een aanrader.

Kerastase blond absolu cicaplasme.

hoe bescherm ik mijn haar tegen de warmte van de föhn en stijltang
bestel hier

Dit is een crème die geblondeerd, highlighted en grijs haar versterkt. Het biedt een bescherming tot 230 graden. Met ingrediënten hyaluronzuur en edelweissbloem.

Dus bescherm je haar goed en gebruik goede tools met temperatuur regelaar zodat je niet te heet stylt. Of vraag uw thuiskapper

Leave a Comment