Vegan Haarverzorging: heerlijke Vegan shampoo en hairspray!

vegan haarverzorging

Een vegan leefstijl wordt steeds populairder. Mensen zijn zich er steeds meer van bewust waar dieren allemaal voor worden gebruikt. En dat je prima kunt leven zonder alle dierlijke producten ,of producten die op dieren getest zijn. Vegan haarverzorging is steeds populairder.

Meer Vegan haarverzorging producten!

Fijn dat er steeds meer winkels zijn die dan ook vegan producten verkopen. Denk aan alle supermarkten die daar speciale afdelingen voor hebben. Natuurlijk is het ook gewoon lekker om veel groente en fruit te eten.

Ook vegan haarverzorgingsproducten geven heerlijke geuren door planten en bloemenextracten die ze gebruiken en die niet op dieren getest worden.

Deze vegan haarverzorging producten zijn heerlijk!

Hier 2 tips voor een vegan haarverzorging die je direct kan bestellen:

1. Kevin Murphy finishing session vegan hairspray

Vegan shampoo

Dit is een haarspray met een gewichtloze en natuurlijke hars. Het is dan ook een spray die voor een mooie glans zorgt maar je haar wel flexibel houdt. Deze spray doet ook iets terug voor het milieu. Voor elke spray die verkocht wordt gaat er een deel naar het goede doel. Namelijk het Al Gore reality climate program. Zo lever je een bijdrage aan het milieu. Mooi meegenomen toch?!

Bestel nu bij Haarshop.nl


2. Paul Mitchell tea tree speciale vegan shampoo

Vegan haarverzerzorging: Vegan shampoo

Deze shampoo is volledig vegan en heerlijk geurend. Ruik aan je haar en herken de geuren van lavendel, pepermunt en tea tree. Tevens is het een goed reinigende en herstellende shampoo. Het proberen waard! Koop het zelf of bij bijvoorbeeld je kapper aan huis.

Bestel nu bij Haarshop.nl

Leave a Comment